search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:30
MENU CLOSE

«Πόσο χρόνο έχεις ακόμη για τους αγαπημένους σου;» η Ισπανική διαφήμιση που συγκινεί (Video)

18.12.2018 10:47
«Πόσο χρόνο έχεις ακόμη για τους αγαπημένους σου;» η Ισπανική διαφήμιση που συγκινεί (Video)  - Media

 

Ένα βίντεο που συγκινεί όλη την Ισπανία και το οποίο στο youtube έχει περισσότερα από 12.000.000 προβολές, θέλει να τονίσει την αξία των διαπροσωπικών σχέσεων οι οποίες λόγω τεχνολογίας δεν είναι όπως παλιά. Ουσιαστικά θέλει να δείξει πως η νέα τεχνολογία μας εμποδίζει να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάμε και προτιμούμε να κοιτάμε την οθόνη ενός κινητού ή ενός τάμπλετ.

Αλλά η διαφήμιση δε σταματά εκεί. Ένας άνδρας μιλά σε ανθρώπους -δύο φίλους, δύο αδελφές, μια μητέρα και ο γιος της- για το πόσο συχνά βλέπουν ο ένας τον άλλον δια ζώσης. Τότε ένας ερευνητής χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που βασίζεται στον χρόνο που οι άνθρωποι δήλωσαν ότι ξοδεύουν μαζί και παράγοντες όπως η ηλικία και το προσδόκιμο ζωής για να προβλέψει πόσος ακόμη χρόνος τους απομένει να περάσουν μαζί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29