search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Αγόρασε δώρα 14 Χριστουγέννων για την κόρη του γείτονα πριν πεθάνει (Photos)

18.12.2018 15:04
Αγόρασε δώρα 14 Χριστουγέννων για την κόρη του γείτονα πριν πεθάνει (Photos) - Media

 

Τα δώρα 14 Χριστουγέννων τύλιξε ηλικιωμένος για την δύο ετών κόρη γείτονά του, πριν πεθάνει.

Ο Κεν Γουάτσον, ο οποίος ήταν 87 ετών όταν πέθανε, ζούσε κοντά στους Όουεν και Κάρολαιν Γουίλιαμς στο Barry, Κοιλάδα του Γκλαμόργκαν στην Ουαλία, για τα τελευταία δύο χρόνια και συμπαθούσε πολύ την 2 ετών κόρη τους, Κάντι.

Πέθανε πρόσφατα και τη Δευτέρα το βράδυ, η κόρη του χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας Γουίλιαμς για να παραδώσει τα δώρα, κάτι που ήταν έκπληξη για την οικογένεια.

Ο 40χρονος Όουεν δήλωσε: «Η κόρη του γείτονα, Τζένι, γύρισε χτες τη νύχτα και χτύπησε την πόρτα μου. Είχε μια μεγάλη πλαστική τσάντα, η οποία νόμιζα ότι ήταν σκουπίδια που θα μου ζητούσε να πετάξω. Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν ένα μεγάλος σάκος δώρων για την Κάντι η οποία είναι μόνο δύο ετών, για τα επόμενα 14 χρόνια. Και οι δύο ουρλιάξαμε στην πόρτα γιατί ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήταν σαν κάτι από μια ταινία των Χριστουγέννων.

Συμπαθούσε πολύ την Κάντι και της έδωσε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε χρόνο. Το πρώτο της ήταν ένα υπέροχο μαλακό παιχνίδι. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι σχεδίαζε για το μέλλον ή απλά είδε πράγματα που σκέφτηκε ότι θα ήθελε η Κάντι και τα αγόρασε εκείνη την εποχή. Ήταν ένας πραγματικός χαρακτήρας και ένας υπέροχος άνθρωπος».

Ο Όουεν έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: «Ο ηλικιωμένος γείτονάς μας πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του εμφανίστηκε πριν από λίγα λεπτά, κρατώντας ένα μεγάλο πλαστικό σάκο. Στον σάκο ήταν όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε αγοράσει στην κόρη μας για τα επόμενα δεκατρία χρόνια».

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι υπάρχουν 14 δώρα, οπότε η Κάντι θα έχει δώρα από τον ηλικιωμένος έως ότου γίνει 16 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12