search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Συγκλονίζει καθηγητής της φοιτήτριας στη Ρόδο: Δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα – Το αμφιθέατρο έκλαιγε για την Ελένη

18.12.2018 15:24
Συγκλονίζει καθηγητής της φοιτήτριας στη Ρόδο: Δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα - Το αμφιθέατρο έκλαιγε για την Ελένη - Media

 

«Πριν μια εβδομάδα δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα. Βρισκόμουν μπροστά σε ένα αμφιθέατρο που έκλαιγε» είπε ο καθηγητής της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την πρώτη ημέρα που μπήκε στο αμφιθέατρο προκειμένου να κάνει μάθημα, αφού έγινε γνωστό το άγριο έγκλημα με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια.

Κανένας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ούτε ο ίδιος και σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν «η πιο σιωπηλή υποδοχή που είχα ποτέ. Το γεγονός μας έχει ταράξει όλους σύγκορμα».

Ο κ. Συρόπουλος αναφέρεται στην Ελένη ως ένα κορίτσι που ήταν πάντα πρόθυμο να λάβει μέρος σε όλες τις πολιτιστικές ομάδες.

«Βοηθούσε πάντα σε όλες τις δράσεις, που το πανεπιστήμιο ανέπτυσσε, με κοινωνική ευαισθησία για τους πρόσφυγες», επισήμανε.

Ο καθηγητής της Ελένης μίλησε για ένα φυσιολογικό παιδί: «Δεν υπήρχε κάτι που να μας ανησυχήσει», ενώ αποκάλυψε ότι «παρακολουθούμε πλέον σαν έντρομοι θεατές, σοκαρισμένοι, με δέος τις στενάχωρες λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια. Σφίγγουμε την καρδιά μας. Δεν είμαστε μόνο καθηγητές αλλά και γονείς».

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για την Ελένη

Χριστουγεννιάτικο δέντρο «στόλισαν» οι συμφοιτητές της Ελένης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο δέντρο αποφάσισαν να κρεμάσουν στα κλαδιά του κάρτες, που γράφουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, μετά την απώλεια της Ελένης.

Ανάμεσά τους, δύο από αυτές γράφουν:

-«Ελένη μας… συγγνώμη που δεν σε ακούσαμε, συγγνώμη που δεν μας μίλησες».

-«Εσύ που βιώνεις κακοποίηση και κάθε είδους βία, μίλα. Καλό Παράδεισο Ελένη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:09