search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:20
MENU CLOSE

Folli Follie: Παραίτηση Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από τη θέση του CEO

18.12.2018 18:21
Αγωγές από Folli Follie κατά του Δ. Κουτσολιούτσου και άλλων διευθυντών - Media
 
Την παραίτησή του από τη θέση του CEO της Folli Follie υπέβαλε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, με άμεση ισχύ, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
 
Ειδικότερα, η Folli Follie, ανακοίνωσε ότι ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος υπέβαλε σήμερα με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου FF Group την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) με άμεση ισχύ.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου και ζήτησε την παραμονή του στο Δ.Σ. της Εταιρείας, ως μη εκτελεστικό μέλος, για να συμβάλλει στο έργο και την προσπάθεια της νέας Διοίκησης. Ο κ. Κουτσολιούτσος αποδέχτηκε να παραμείνει ως απλό μη εκτελεστικό μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου FF Group ευχαρίστησε τον κ. Κουτσολιούτσο για τις προσπάθειες που κατέβαλε, προκειμένου η μετάβαση της Εταιρείας σε μια νέα κατάσταση να γίνει με ομαλό τρόπο, καθώς και τις συνεχείς προσπάθειες για την ανεύρεση ισχυρού επενδυτικού σχήματος που θα μπορούσε να αναλάβει την Εταιρεία.
 
Περαιτέρω, αναγνωρίζει ότι, παρά την δύσκολη συγκυρία, ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος φρόντισε, ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά οι τρέχουσες ανάγκες και δραστηριότητες της Εταιρείας, έχοντας εξοφλήσει προκαταβολικά προμηθευτές και συνεργάτες, ενώ έχει ανταποκριθεί πλήρως και απαρεγκλίτως στις υποχρεώσεις της Εταιρείας απέναντι στους εργαζομένους της.
 
Πηγή: economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39