22/10/2019 03:44:10

Η προτεινόμενη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση της Folli Follie

Η προτεινόμενη χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση της Folli Follie - Media

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie προχώρησε στην παρουσίαση της προτεινόμενης χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης του Ομίλου κατόπιν μακροσκελών συζητήσεων με τους συμβούλους μιας ad hoc ομάδας πιστωτών μη εξασφαλισμένων απαιτήσεων (η “AHG”) καθώς και όλων των κατόχων ομολόγων Schuldschein.

Η AHG εκπροσωπεί περίπου το 27% των εκδοθέντων Ομολόγων λήξεως το 2019.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, έχει κυκλοφορήσει προς τους κατόχους των Ομολόγων λήξεως το 2019 (οι "Κάτοχοι Ομολόγων 2019") ένα Υπόμνημα Πρόσκλησης για Συναίνεση, με το οποίο – μεταξύ άλλων θεμάτων – ζητείται η έγκριση των ομολογιούχων για τον διορισμό Επιτροπής εκπροσώπησης των συμφερόντων των Κατόχων Ομολόγων 2019, για τους σκοπούς της διαπραγμάτευσης και της συμφωνίας επί των όρων της Αναδιάρθρωσης. Αν ληφθούν οι απαραίτητες συναινέσεις, θα καταγραφεί η υποστήριξη του 100% των Κατόχων Ομολόγων 2019 και το σχετικό ποσό δανεισμού, αθροιζόμενο με τον δανεισμό που κατέχουν οι κάτοχοι ομολόγων Schuldschein, θα ισούται με το 60% περίπου του δανεισμού και θα είναι, επομένως, ικανό να υποστηρίξει την αίτηση της Εταιρείας για την επικύρωση συμφωνίας εξυγίανσης σύμφωνα με το άρθρο 106δ του Νόμου 3588/2007. Αυτό επεξηγείται πληρέστερα κατωτέρω.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.