search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Νέος έρωτας έκπληξη: Η Αντζελίνα Τζολί τρελαμένη με τον 24χρονο ανιψιό της Νταϊάνα

19.12.2018 07:01
Νέος έρωτας έκπληξη: Η Αντζελίνα Τζολί τρελαμένη με τον 24χρονο ανιψιό της Νταϊάνα - Media

 

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα των δύομιση χρόνων που είναι ελεύθερη να της έχουν «φορτώσει» πολλούς συντρόφους, αλλά η Αντζελίνα Τζολί συνεχίζει να αρνείται να αποκαλύψει το οτιδήποτε από την προσωπική της ζωή.

Αυτή την φορά τα ξένα μέρα θέλουν την διάσημη ηθοποιό να έχει βρει την αγάπη στο πλευρό του 24χρονου ανιψιού της πριγκίπισσας Νταϊάνα και πρώτου ξαδέρφου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και του Χάρι, ονόματι Λούι Σπένσερ.

Την είδηση μετέδωσε το site ΝW αλλά και το Yahoo με αποτέλεσμα αμέσως στο διαδίκτυο να πάρει φωτιά.

Παίρνοντας ως παράδειγμα τις συχνές επισκέψεις της στο Λονδίνο, το ξένο δημοσίευμα ανέφερε πως η Αντζελίνα Τζολί είναι και πάλι ευτυχισμένη στο πλευρό του μόλις 24χρονου Λούι Σπένσερ.

Πάντως το μόνο σίγουρα είναι πως ο αριστοκράτης Λούις Σπένσερ έχει πολλά κοινά με την Τζολί, οπως η αλληλεγγύη και η προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που σύμφωνα με το δημοσίευμα η Τζολί γοητεύτηκε από τον κατά 19 χρόνια νεότερό της Λούι, ο οποίος ακόμη φοιτά στον Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Ωστόσο, πολλά βρετανικά κουτσομπολίστικα μέσα διαψεύδουν την είδηση, αναφέροντας πως ο ανιψιός της Νταϊάνα είναι πολύ μικρότερος από την ίδια την Τζολί, ενώ η απόσταση τους δεν θα τους επέτρεπε να συνάψουν μία μακροχρόνια σχέση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11