search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Πύργος: Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο (Photos)

19.12.2018 08:05
Πύργος: Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο (Photos) - Media

 

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου ένας 82χρονος δικυκλιστής, θύμα τροχαίου που συνέβη λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Αλφειού στον Πύργο.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο άτυχος ηλικιωμένος οδηγώντας το «παπάκι» του είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, όταν έξω από το super market Lidl, ο οδηγός ενός ΙΧΦ «αγροτικού» άγνωστο για ποιο λόγο και ενώ είχε την ίδια κατεύθυνση, έκανε αναστροφή προς το απέναντι πρατήριο υγρών καυσίμων.

Συγκρούστηκε με το μηχανάκι του 82χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών που περνούσαν από το σημείο. Ο οδηγός του «αγροτικού» σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησε καθόλου και εγκατέλειψε τον τραυματία και τον χώρο του ατυχήματος, πατώντας γκάζι με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης.
Οι Αρχές που ενημερώθηκαν άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για ένα λευκό φορτηγάκι αρκετά χαμηλωμένο στην ευρύτερη περιοχή.

Στο μεταξύ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον αιμόφυρτο 82χρονο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, καθώς λόγω των σοβαρών τραυμάτων η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

Έως την ώρα που γράφονταν το ρεπορτάζ, αναμενόταν διασωληνωμένος ο ηλικιωμένος άντρας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24