search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει επιτέλους με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ; (videos)

19.12.2018 08:09
Τι συμβαίνει επιτέλους με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ; (videos) - Media

 

Τις ανησυχίες για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έσπευσε να καθησυχάσει η Κομισιόν, διαβεβαιώνοντας ότι είναι απόλυτα υγιής.

Η Μίνα Αντρέεβα, αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Κομισιόν, ρωτήθηκε για την υγεία του Γιούνκερ, μετά τη δημοσιοποίηση και νέων φωτογραφιων στις οποίες φαίνεται να παραπατά υποβασταζόμενος στο δείπνο για το Φόρουμ Ευρώπης- Αφρικής.

«Οι φωτογραφίες καμιά φορά λένε ψέμματα, όπως σε αυτή την περίπτωση», είπε η Αντρέεβα. «Ο πρόεδρος είναι απόλυτα υγιής», είπε και τόνισε πως μίλησε με τον Γιούνκερ «και είναι καλά».

Η Αντρέεβα συμπλήρωσε ότι – όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος της Κομισιόν – μερικές φορές πονάει όταν περπατά, εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων του σε τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια. Πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες διερωτώνται τι επιτέλους συμβαίνει με τον Γιουνκερ. Η συμπεριφορά του πολλές φορές χαρακτηρίζεται αξιοπερίεργη και εν πάσει περιπτώσει ξένη ως προς το πρωτοκόλλο που καθορίζει τη συμπεριφορά των ευρωπαίων ηγετών.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο στην πρωτεύουσα του Βελγίου άφησε άφωνους τους παρισταμένους, όταν πέταξε επίτηδες μια στοίβα χαρτιά από το πόντιουμ στο έδαφος…

Στην ίδια σύνοδο της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα έδωσε άλλη μια «παράσταση» μπροστά στις κάμερες, όταν βρέθηκε μπροστά του το Νο 2 του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, Περνίλα Σιόλιν.

Ο… ενθουσιώδης Γιούνκερ έβαλε τα χέρια του στα μαλλιά της αξιωματούχου και άρχισε να τα τινάζει στον αέρα, πολλές φορές κραυγάζοντας μάλιστα μερικά επιφωνήματα και προκαλώντας θυμηδία στους παρευρισκομένους. Μετά, τη φίλησε και συνέχισε.

Άλλο βίντεο της περασμένης Παρασκευής έβαλε το Διαδίκτυο να διερωτάται τι συζητούσε σε έντονο ύφος μαζί του η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι:

Τον περασμένο Οκτώβριο φάνηκε να τρολάρει τις χορευτικές ικανότητες της Τερέζι Μέι, με ένα χορευτικό πριν από ομιλία του που θύμισε τις κινήσεις της επικεφαλής των Τόρηδων στο συνέδριο του κόμματός της – γεγονός που προκάλεσε σάλο στη Βρετανία.

Σόου είχε δώσει και στις 25 Μαρτίου του 2017, όταν βρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα για τα 60 χρόνια από την υπογραφή των δύο Συνθηκών της Ρώμης (με τις οποίες ιδρύθηκαν η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ατομικής Ενέργειας, από τις οποίες προήλθε η Ευρωπαϊκή Ένωση)…

Ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, στις 22 Μαΐου του 2015, προκάλεσε αίσθηση όταν υποδέχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγα τον δεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, με τα λόγια «Χαίρε, δικτάτορα!» και ένα χαστούκι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53