search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Οι εμπειρίες ενός άνδρα που πλήρωσε 5.000 ευρώ για να βρεθεί στο «νησί του σεξ» – Τετραήμερο πάρτι με γυναίκες και ναρκωτικά (Photos)

19.12.2018 08:46
Κορωνοϊός Ιταλία: Αγνόησαν την καραντίνα και τις απαγορεύσεις και έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο σε άδειο δρόμο του Μιλάνο  - Media

 

Το καλά κρυμμένο μυστήριο πίσω από το λεγόμενο «Sex Island», ένα εξωτικό νησί που υπόσχεται απενοχοποιημένες εμπειρίες γεμάτες σεξ, αλκοόλ και ναρκωτικά, βγήκε στην επιφάνεια. Επισκέπτης-πελάτης του περίφημου all-inclusive «Νησιού του Σεξ» διέρρευσε online ημερολόγιο και στις περιγραφές του φιγουράρουν όργια με 100 γυναίκες, ναρκωτικά και ποτάμια αλκοόλ.

Η ύπαρξη ενός «νησιού» όπου σε ένα παράλληλο σύμπαν όλα επιτρέπονται είναι ένα κόνσεπ που εξάπτει τη φαντασία και δίνει πιθανή διέξοδο στα καταπιεσμένα σεξουαλικά ένστικτα. Αυτό σκέφτηκαν και οι διοργανωτές των events του Sex Island και το εκμεταλλεύτηκαν.

Πού βρίσκεται το Νησί του Σεξ

Το «αποκλειστικό πακέτο διακοπών» είναι τετραήμερο, η τιμή του ξεκινάει από τα 5.000 ευρώ και διανθίζεται από extreme εμπειρίες. Όλα φυσικά «κλείνονται» online με πιστωτικές κάρτες (και bitcoin), σε επικοινωνία με τους διοργανωτές. Η αλήθεια είναι ότι, όπως αναφέρει η Mirror, το νησί διαφημίζεται ως «νησί», αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα καλοστημένο event, στο πλαίσιο του οποίου οι επισκέπτες μεταφέρονται με υπερπολυτελή γιοτ σε άγνωστες παραλιακές εξωτικές τοποθεσίες, όπου ξεκινάει το … πάρτι. Πίσω από το Νησί του Σεξ βρίσκεται η Good Girls Company, μια εταιρία που οργανώνει τα πάντα με το ανάλογο αντίτιμο.

Βασικοί πυλώνες της διασκέδασης είναι το σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, όμως οι διοργανωτές ποτέ δεν μοιράζονται πολλές λεπτομέρειες και κάθε event που φιγουράρει στην ιστοσελίδα του sex island διαφέρει από το προηγούμενο.

Παντρεμένος οδοντίατρος πήγε στο sex island και έπαθε…

Το ημερολόγιο, που υποτίθεται ότι έγραψε ένας παντρεμένος οδοντίατρος με δύο παιδιά (η Daily Mail τον αποκαλεί «Ράιαν από τη Νέα Υόρκη») γράφτηκε στο παραλήρημα ενός τετραήμερου οργίου και πολλών ναρκωτικών.

Είναι η δεύτερη φορά που ο «Ράιαν από τη Νέα Υόρκη» πηγαίνει στο Sex Island resort και είναι ο πρώτος επισκέπτης που τόλμησε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία του και να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτόν τον καλά κρυμμένο παράδεισο της ακολασίας.

Η παραμονή στον ηδονικό αυτό προορισμό τού κόστισε 4.600 λίρες (πάνω από 5.000 ευρώ) και στο online ημερολόγιό του περιγράφει ένα τετραήμερο φεστιβάλ που ξεκίνησε από μια κρουαζιέρα με υπερπολυτελές γιοτ στην Καραϊβική. Στο ραντεβού τον περίμεναν καλλίγραμμες γυναίκες και κατευθύνθηκαν σε ιδιωτική παραλία στη Βενεζουέλα, στο Νησί Μαργαρίτα.

Ο Ράιαν άρχισε να καταγράφει τις εμπειρίες του γιατί όπως είπε μετά τα όργια και τα ναρκωτικά θα πάθαινε «μπλακ άουτ» και δεν θα θυμόταν τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Τα highlights του Sex Island

Όπως κατέγραψε ο «οδοντίατρος» στο ημερολόγιό του, την πρώτη ημέρα πάνω στο πολυτελές ιδιωτικό γιοτ που μετέφερε όλους τους επισκέπτες στο νησί, διάλεξε τις δύο κοπέλες που θα ήταν στη διάθεσή του για σεξ μέχρι το τέλος των διακοπών. Ο Ράιαν ήπιε, σνίφαρε κοκαΐνη και αφού έφτασε στο νησί παρακολούθησε ένα λεσβιακό πάρτι με 50 κοπέλες. Τη δεύτερη ημέρα, μετά το δυναμωτικό πρωινό, πήρε μέρος σε ένα τεράστιο όργιο με όλους τους ενοίκους του ξενοδοχείου στον υπαίθριο χώρο του.

Το πρόγραμμα είχε και «αθλοπαιδιές» όπως γυμνό τένις, τόπλες μαθήματα σάλσα και γκολφ με τον νικητή να έχει στη διάθεσή του επί 15 λεπτά και τις 100 γυναίκες του νησιού. Η νυχτερινή διασκέδαση περιλάμβανε ξέφρενο χορό, ναρκωτικά και ερωτικές περιπτύξεις στο κλαμπ, τολμηρά σόου και γνωριμία με ζευγάρια swingers. Την τρίτη ημέρα έπαιξαν στριπ τένις με ζευγάρια, έκαναν γυμνή βόλτα με τα τζετ σκι και τα υπόλοιπα της τέταρτης ημέρας ας… μείνουν στη φαντασία.

Πάντως, οι διοργανωτές του «Sex Island» θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού ο «Ράιαν» και τα «απομνημονεύματά» του τους έδωσαν τσάμπα διαφήμιση για το επόμενο sex island τετραήμερο, 31/12 με 3/1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Friday is going to be one of the most anticipated days of my life. I’ll be premiering my newest release #Privado on @youtube 12|14|18 link in bio #socaton #reggaeton #look #sexisland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niyoka (@niyokaofficial) στις

 

Πηγή: Ethnos.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43