21/10/2020 02:18:21

Δούκας δολοφόνησε μέσα στον πύργο του, τη μάνα τον πατέρα και τον αδελφό του για τα περιουσιακά (Photos)

Δούκας δολοφόνησε μέσα στον πύργο του, τη μάνα τον πατέρα και τον αδελφό του για τα περιουσιακά (Photos)  - Media

 

Ακόμη και οι γαλαζοαίματοι, ακόμη και οι Δούκες έχουν τις ίδιες ποταπές αντιλήψεις με το πόπολο. Ακόμη και οι Δούκες δολοφονούν στην κακιά στιγμή επάνω, τους συγγενείς τους για τα περιουσιακά. Όπως ο Αυστριακός Δούκας Άντον Φον Γκόες ο οποίος προσκάλεσε τρια μέλη της οικογένειας του στον πύργο του στο Μίστελμπαχ στη νότια Αυστρία για να συζητήσουν για κάτι εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούσαν περιουσιακά. Τα μέλη που προσκάλεσε στον πύργο του ήταν ο πατέρας του Γιοχάνες η μητέρα του Μαργκαρίτα και ο αδελφός του Ερνστ.

Εκεί άρχισε να τους μιλάει με κάθε επισημότητα για κάτι άλλους πύργους και κάποιες εκτάσεις που έπρεπε να διευθετήσουν σε ποιον θα καταλήξουν μετά τον θάνατο των γονιών του. Αφού μίλησαν όλοι και του ξεκαθάρισαν πως τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο αδερφός του, ο Αντον έβγαλε ένα περίστροφο και με ψυχραιμία τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, έναν έναν.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα δωμάτιο του πύργο στο οποίο σαν φανατικός κυνηγός φύλασσε όλα τα όπλα, κάθισε και τηλεφώνησε στην αστυνομία όπου ανακοίνωσε τις δολοφονίες που διέπραξε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.