search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Δούκας δολοφόνησε μέσα στον πύργο του, τη μάνα τον πατέρα και τον αδελφό του για τα περιουσιακά (Photos)

19.12.2018 09:15
Δούκας δολοφόνησε μέσα στον πύργο του, τη μάνα τον πατέρα και τον αδελφό του για τα περιουσιακά (Photos)  - Media

 

Ακόμη και οι γαλαζοαίματοι, ακόμη και οι Δούκες έχουν τις ίδιες ποταπές αντιλήψεις με το πόπολο. Ακόμη και οι Δούκες δολοφονούν στην κακιά στιγμή επάνω, τους συγγενείς τους για τα περιουσιακά. Όπως ο Αυστριακός Δούκας Άντον Φον Γκόες ο οποίος προσκάλεσε τρια μέλη της οικογένειας του στον πύργο του στο Μίστελμπαχ στη νότια Αυστρία για να συζητήσουν για κάτι εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούσαν περιουσιακά. Τα μέλη που προσκάλεσε στον πύργο του ήταν ο πατέρας του Γιοχάνες η μητέρα του Μαργκαρίτα και ο αδελφός του Ερνστ.

Εκεί άρχισε να τους μιλάει με κάθε επισημότητα για κάτι άλλους πύργους και κάποιες εκτάσεις που έπρεπε να διευθετήσουν σε ποιον θα καταλήξουν μετά τον θάνατο των γονιών του. Αφού μίλησαν όλοι και του ξεκαθάρισαν πως τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο αδερφός του, ο Αντον έβγαλε ένα περίστροφο και με ψυχραιμία τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, έναν έναν.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα δωμάτιο του πύργο στο οποίο σαν φανατικός κυνηγός φύλασσε όλα τα όπλα, κάθισε και τηλεφώνησε στην αστυνομία όπου ανακοίνωσε τις δολοφονίες που διέπραξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38