search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:15
MENU CLOSE

Tο ζευγάρι γυμνιστών που έκανε πάταγο στο Instagram – Όλες οι φωτογραφίες είναι όπως τους γέννησε η μάνα τους (Photos/Video)

19.12.2018 10:41
Tο ζευγάρι γυμνιστών που έκανε πάταγο στο Instagram -  Όλες οι φωτογραφίες είναι όπως τους γέννησε η μάνα τους (Photos/Video) - Media

 

Ο Λίαμ 39 ετών και η σύντροφος του η Λόρεν 35 ετών έχουν ένα χόμπι.

Να επισκέπτονται διάφορά σημεία ανά τον κόσμο και να βγάζουν γυμνοί φωτογραφίες, τις οποίες αργότερα ανεβάζουν στο instagram.

Οι ακόλουθοι τους μάλιστα είναι τόσοι πολλοί που όταν οργανώνει κάποια εκδρομή το ζευγάρι, εκείνοι το ακολουθούν και πάνε μαζί του.

«Μας αρέσει να φεύγουμε από την πόλη και να κάνουμε γυμνισμό σε διάφορα μέρη. Δεν υπάρχει κάτι το σεξουαλικό στις φωτογραφίες μας. Απλά μας αρέσει να απαθανατίζουμε μέρη και να είμαστε εμείς γυμνοί» λέει ο Λίαμ ο οποίος ζει με την Λόρεν στο Κέιπ Τάουν στη νότια Αφρική.

Η Λόρεν εξηγεί: «Υπάρχει μια αθωότητα σε αυτό που κάνουμε. Ξαναγινόμαστε παιδιά.»

Ο Λίαμ και η Λόρεν συναντήθηκαν το 2006. Από τότε ένωσαν τις ζωές τους. Και οι δυο δούλευαν σε μια μεγάλη φάρμα και εκπαίδευαν άγρια ζώα που συμμετείχαν σε ταινίες και διαφημίσεις. Από τότε δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες με τον τίτλο «Ψάχνοντας την Εδέμ» και οι οποίες είναι όλες με τους δυο τους γυμνούς σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Πάθος με τη φωτογραφία είχε ο Λίαμ ο οποίος «κόλλησε» το μικρόβιο και στη σύντροφο του. Της έμαθε όλα τα μυστικά και πλέον οι δυο τους φωτογραφίζονται όπου βρουν και όπου σταθούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:15