search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Αν αύριο με πυροβολήσουν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας (Video)

19.12.2018 12:36
Γεωργιάδης: Βγάζει «λάδι» την εκκλησία για τα Θεοφάνεια - «Μην είμαστε άδικοι, έβαλε πλάτη» (Audio) - Media

 

Ευθύνες στον πρωθυπουργό θα αποδώσει σε μία ενδεχόμενη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του για την επίθεση στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο του Kontra την Τρίτη, ότι η τρομοκρατία ως κλιμάκωση της πόλωσης, ο A. Γεωργιάδης είπε ότι «ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περιέχουν το όνομά μου (…). Και πρέπει να βρει ο Τσίπρας έναν τρόπο να βάλει κάπου το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Προφανώς και θα’ χει. Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ».

«Όταν το κάνεις συνεχώς, είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα», πρόσθεσε.

Τι απάντησε το Μαξίμου

Κυβερνητικές πηγες απαντούν στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον Αντιπρόεδρο που διόρισε ως «δική του επιλογή», όπως έχει καυχηθεί. Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος, ανέφεραν οι ίδιες πηγές και πρόσθεσαν πως «με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:42