search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Επίθεση στον Τζήλο: Τον έβγαλαν σηκωτό από το αμάξι και τον χτυπούσαν στο γόνατο (Photo)

19.12.2018 12:43
Συγκλονιστικό video: Η στιγμή της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο - Media

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας επίθεσης στον Θανάση Τζήλο από τρεις κουκουλοφόρους. 

Το σίγουρο είναι ότι οι δράστες γνώριζαν ποιον χτυπούν, γιατί και τι ήθελαν να του προκαλέσουν. Τη στιγμή της επίθεσης, ο Θανάσης Τζήλος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, με τους δράστες να σπάνε το τζάμι, να τον βγάζουν έξω και να τον ξυλοκοπούν.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες που παραθέτει το SDNA, ο Τζήλος χτυπήθηκε κυρίως στο κεφάλι και στο γόνατό του. Τα χτυπήματα στο γόνατο, προφανώς είχαν ως στόχο να τον τραυματίσουν έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να «σφυρίξει», τουλάχιστον, στα επόμενα ματς.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε στην ΕΠΟ σύσκεψη μεταξύ του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου, του Βίτορ Μέλο Περέιρα κι άλλων παραγόντων της Ομοσπονδίας. Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τις αστυνομικές και τις εισαγγελικές αρχές της Λάρισας, ζητώντας να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για να βρεθούν οι δράστες.

Ενήμερη είναι η ευρωπαϊκή (UEFA), αλλά και η παγκόσμια ομποσπονδία (FIFA) ποδοσφαίρου, η οποία εδώ και καιρό παρακαλουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35