search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Ο Νίκος Βλαχάκος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη ΝΔ

19.12.2018 12:56
Ο Νίκος Βλαχάκος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη ΝΔ - Media

Τον γνωστό Πειραιώτη γιατρό Νίκο Βλαχάκο, αδελφό του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά.

Σήμερα ο κ. Βλαχάκος συναντήθηκε με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του εξέφρασε την ολιγόθερμη στήριξή του για την διεκδίκηση της Δημαρχίας του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Ο Νίκος Βλαχάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται σε όλη τη ζωή του στον Πειραιά.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται εδώ και 22 χρόνια ως γενικός χειρουργός στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, ενώ έχει διατελέσει διοικητής στο ειδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της πόλης «Μεταξά». Υπήρξε επίσης επί σειρά ετών γιατρός στις ακαδημίες κολύμβησης και πόλο του Ολυμπιακού.

Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιώς και Νήσων, Δημοτικός Σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43