02/12/2020 20:31:29

Πως είναι σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι που έψελνε ύμνους στο ALTER (Video)

Πως είναι σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι που έψελνε ύμνους στο ALTER (Video) - Media

 

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την συχνότητα του καναλιού Alter, ψάλλοντας σε ηλικία 9 ετών τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

 

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και στην ηλικία των 24 πλέον, ο Χρήστος Σαντικάι προσπαθεί να «αποσυνδεθεί» από τους ύμνους της Μεγάλης Βδομάδας και της Ανάστασης, αφού είναι κάτι που δεν θυμάται ευχάριστα, αφού όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν την εποχή εκείνη τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και μάλιστα πήρε μέρος στο διαγωνισμό "The Voice", αλλά η μη σωστή επιλογή τραγουδιού του στέρησε τη δυνατότητα να προχωρήσει.

Πλέον, εμφανίζεται σε νυχτερινό σχήμα ενώ εσχάτως ασχολείται και με τη δημιουργία τραγουδιών αφού μόλις βγήκε σε κυκλοφορία ένα νέο τραγούδι του Νικηφόρου, σε μουσική δική του.

Τελευταία φορά που είχε αναφερθεί στην παιδική του ηλικία και στα χρόνια του… ALTER, ήταν στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.