search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:17
MENU CLOSE

Πως είναι σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι που έψελνε ύμνους στο ALTER (Video)

19.12.2018 15:56
Πως είναι σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι που έψελνε ύμνους στο ALTER (Video) - Media

 

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την συχνότητα του καναλιού Alter, ψάλλοντας σε ηλικία 9 ετών τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.

 

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και στην ηλικία των 24 πλέον, ο Χρήστος Σαντικάι προσπαθεί να «αποσυνδεθεί» από τους ύμνους της Μεγάλης Βδομάδας και της Ανάστασης, αφού είναι κάτι που δεν θυμάται ευχάριστα, αφού όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν την εποχή εκείνη τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και μάλιστα πήρε μέρος στο διαγωνισμό “The Voice”, αλλά η μη σωστή επιλογή τραγουδιού του στέρησε τη δυνατότητα να προχωρήσει.

Πλέον, εμφανίζεται σε νυχτερινό σχήμα ενώ εσχάτως ασχολείται και με τη δημιουργία τραγουδιών αφού μόλις βγήκε σε κυκλοφορία ένα νέο τραγούδι του Νικηφόρου, σε μουσική δική του.

Τελευταία φορά που είχε αναφερθεί στην παιδική του ηλικία και στα χρόνια του… ALTER, ήταν στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:16