search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:58
MENU CLOSE

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον δεν σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία

19.12.2018 17:05
Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον δεν σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία - Media

 

Ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά την επίσκεψή του στη Ρω, τη Στρογγύλη και τη Μεγίστη.

Στο ίδιος μήκος κύματος με τις δηλώσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, και η δυναμική τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου, που επισκέφθηκε τη Ρω, τη Στρογγύλη και τη Μεγίστη, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ.

«Η παρουσία μας εδώ, είναι μία ακόμα ευκαιρία προκειμένου να περάσουμε στους γείτονές μας το μήνυμα ότι αυτή η χώρα μένει πιστή στα ιδανικά των προγόνων της, αυτών που πρώτοι θεμελίωσαν το πολίτευμα της δημοκρατίας, και το δώρισαν στην παγκόσμια κοινότητα. Και ότι επιπλέον είμαστε μία χώρα φιλειρηνική, που όμως απαιτεί να τη σέβονται, όπως άλλωστε πράττει και η ίδια», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Και συνέχισε: «Εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα θα συντριβεί. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, να υπερασπιστούμε τους βωμούς και τις εστίες μας».


Όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος η ΑΟΖ του Καστελλόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της Ελλάδας. «Εντός των επομένων μηνών, η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας, μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τέλος, υπενθύμισε την υπόσχεσή του ότι «στο τέλος αυτής της τετραετίας θα μπορούμε να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαστε κοντά στο 95%. Τους επόμενους μήνες θα καλύψουμε και τις υπόλοιπες ανάγκες όλου του προσωπικού».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57