search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Γλυπτά στο Άμστερνταμ αποτυπώνουν την εμμονή μας με τα smartphones (Photos)

19.12.2018 18:49
Γλυπτά στο Άμστερνταμ αποτυπώνουν την εμμονή μας με τα smartphones (Photos) - Media

 

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, καταλήξαμε στις μέρες μας να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπροστά στις οθόνες των κινητών μας τηλεφώνων. Μοιραία, η μονοπώληση του ενδιαφέροντός μας για τα social media, δημιουργεί απόσταση με τους γύρω μας και διαρκή έλλειψη επικοινωνίας.

Η κατάσταση του σήμερα αποτέλεσε έμπνευση για σύγχρονους καλλιτέχνες, που αποτύπωσαν στο Άμστερνταμ, την συνηθισμένη καθημερινή εικόνα!

Στο Φεστιβάλ του Φωτός στη πρωτεύουσα της Ολλανδίας ο Βρετανός καλλιτέχνης Gali May Lucas και η γλύπτρια Karoline Hinz δημιούργησαν μια σειρά από αγάλματα, που αναπαριστούν ανθρώπους απορροφημένους στα τηλέφωνά τους με το ζεστό φως της οθόνης να φωτίζει τα πρόσωπά τους!

«Βλέπω τους ανθρώπους που χάνονται στο φως των κινητών τηλεφώνων τους. Στα παγκάκια, στα πάρκα, στο τραμ, στα εστιατόρια, κανείς δεν μιλάει πια» ανέφερε ο δημιουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43