search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Γεννηματά στον ΑΝΤ1: Δεν ανησυχώ για το Κίνημα Αλλαγής, αλλά για την Ελλάδα

19.12.2018 19:46
Γεννηματά στον ΑΝΤ1: Δεν ανησυχώ για το Κίνημα Αλλαγής, αλλά για την Ελλάδα - Media

 

«Προτεραιότητα για την Κυβέρνηση έχει η διπλωματία, οι δίαυλοι που υπάρχουν και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και η διασφάλιση της καλής γειτονίας, ωστόσο οι προκλήσεις από την Τουρκία μας καλούν να είμαστε σε εγρήγορση», είπε η Φώφη Γεννηματά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Έχουμε πάντα το νου μας για το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο», είπε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας ότι δεν προσφέρονται τα εθνικά θέματα για πολιτική αντιπαράθεση και αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, αναφέροντας ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα τόσο με την Τουρκία, όσο και με τα Σκόπια, αλλά και την Αλβανία».

«Δεν ανησυχώ για το Κίνημα Αλλαγής, αλλά για την Ελλάδα» δήλωσε σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός έχει να διαλέξει ανάμεσα στον δρόμο που δείχνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με μια λογική «φύγε εσύ- έλα εσύ» και από την άλλη ο δρόμος που προτείνει το ΚΙΝΑΛ, για εθνική συνεννόηση σε ένα πρόγραμμα που θα ενισχύσει την θέση της χώρας και την κοινωνική συνοχή. «Ο μόνος που μπορεί να επιβάλλει την εθνική συνεννόηση είναι ο λαός και γι΄ αυτό καλώ τους πολίτες να καταψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να ενισχύσουν τις δυνάμεις μας, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε καταλύτης εξελίξεων για τον τόπο», σημείωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί τις πιο αντιλαϊκές πολιτικές και συγκυβερνά με ένα ακροδεξιό μόρφωμα» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά, ασκώντας δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις αναφορές του περί σύνδεσης του Ανδρέα Παπανδρέου με την τρομοκρατία, έχοντας, όπως είπε, δίπλα του τον άνθρωπο που είχε γράψει για όλα αυτά στα βιβλία του».

Απαντώντας στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου, η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε “πυρά” στην Κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της και την ψήφιση του Προϋπολογισμού, αμφιβάλλοντας ότι αυτός είναι ο πρώτος προϋπολογισμός εκτός της λογικής του μνημονίου, καθώς όπως είπε δεν δρομολογεί την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο συνεργασιών μετεκλογικά με άλλα κόμματα, τα οποία σήμερα κατηγορεί το Κίνημα Αλλαγής, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ είπε ότι συνεργασία δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε για τα μείζονα ζητήματα, καταλήγοντας ότι ο κομματικός σχηματισμός του οποίου ηγείται «έχει καταθέσει το δικό του σχέδιο για την αποτροπή της χρεοκοπίας και την έξοδο της οικονομίας από την κρίση», ζητώντας από τους πολίτες να το στηρίξουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58