search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Απαντήσεις από Δούρου – Πατούλη περιμένει ο Γ. Σγουρός

19.12.2018 20:05
Απαντήσεις από Δούρου - Πατούλη περιμένει ο Γ. Σγουρός - Media

 

Απαντήσεις από την κ. Δούρου, αλλά και τον κ. Πατούλη, ζητάει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, κ. Σγουρός αναφορικά με διαγωνισμό για συντήρηση οδοποιίας, την ώρα που η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών έκρινε παράνομο τον περιοριστικό όρο για τον ανταγωνισμό που είχε θέσει η Περιφέρεια Αττικής ως προς τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ο κ. Σγουρός διερωτάται αν υπάρχει «άγνοια, ανεπάρκεια, αδιαφορία, ή μήπως σκοπιμότητα;» από πλευράς της κ. Δούρου, τονίζοντας πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυρία Δούρου, βρήκε στο πρόσωπο του κ. Πατούλη, έναν ένθερμο συμπαραστάτη. Ή μήπως τελικά πρόκειται για τις όψεις του ιδίου νομίσματος;»

Ακολούθως, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κάνει μια σειρά από (7) ερωτήματα περιμένοντας τις τοποθετήσεις από κοινού και εναλλάξ των κ.κ. Δούρου και Πατούλη ενώ τέλος, καλεί και τους πολίτες να δώσουν τη δική τους ηχηρή απάντηση στις κάλπες του ερχόμενου Μαΐου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:11