search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:10
MENU CLOSE

Ανακοίνωση του ΓΕΣ για το θέμα της απόσπασης στρατευσίμου – Για υπόθεση αναγραφής ναζιστικού αποφθέγματος σε στρατόπεδο της Λέσβου

19.12.2018 21:01
Ανακοίνωση του ΓΕΣ για το θέμα της απόσπασης στρατευσίμου – Για υπόθεση αναγραφής ναζιστικού αποφθέγματος σε στρατόπεδο της Λέσβου - Media

 

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της απόσπασης στην Αθήνα, στρατευσίμου, με αφορμή την υπόθεση αναγραφής σε τοίχο στρατοπέδου στη Λέσβο, αποφθέγματος του στρατάρχη της Βέρμαχτ, Μαϊνστάιν.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση του το ΓΕΣ «η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε πριν δημιουργηθεί το ζήτημα της επιγραφής στον τοίχο της μονάδας και πριν ο στρατιώτης εκδηλώσει προφορικά την επιθυμία του για παραμονή στη νήσο Λέσβο. Κατόπιν του προφορικού αιτήματός του, που υποβλήθηκε χθες, 18 Δεκεμβρίου 2018, προς τον διοικητή της μονάδας του, ο στρατιώτης Ανδρονιάδης Δ. με το πέρας της εορταστικής του άδειας, στις 27 Δεκεμβρίου 2018, θα επιστρέψει στη νήσο Λέσβο για να συνεχίσει τη θητεία του» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η απόσπαση του στρατιώτη (ΠΖ) Δημήτριου Ανδρονιάδη, της δύναμης του 265ου μηχανοκίνητου τάγματος Εθνοφυλακής (265 Μ/Κ ΤΕ), από τη νήσο Λέσβο στην Αθήνα, είχε αποφασιστεί με σκοπό την ενίσχυση της Στρατιωτικής Μουσικής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), για την εορταστική περίοδο, λαμβάνοντας υπόψη την επαγγελματική του ιδιότητα (μουσικοσυνθέτης), το μόνιμο τόπο κατοικίας του (Αθήνα) και την έγγραφη δήλωση επιθυμίας του για μετάθεση στην Αθήνα» διευκρινίζεται περαιτέρω στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:10