search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21
MENU CLOSE

Η κοινοβουλευτική άγνοια

18.01.2010 11:25
oldphotos127167272996.jpg

Η κοινοβουλευτική άγνοια σκοτώνει. Ο πολύς υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μπροστά στην κατακραυγή και την πίεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπως τη διατύπωσε με ένταση ο Χρήστος Παπουτσής, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την τροπολογία.

Η κοινοβουλευτική άγνοια σκοτώνει. Ο πολύς υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μπροστά στην κατακραυγή και την πίεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπως τη διατύπωσε με ένταση ο Χρήστος Παπουτσής, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την τροπολογία. Και βέβαια να κάνει την απλούστερη διαδικασία, που και οι πέτρες στη Βουλή γνωρίζουν, να φέρει δηλαδή ένα νομοσχέδιο με ένα και μοναδικό άρθρο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (αφού το προετοιμάσει συστηματικά και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και αντισυνταγματικές αναδρομικότητες) προκειμένου το κράτος να μη χάνει έσοδα από μια πλημμυρίδα διαβιβάσεων αυτήν την περίοδο. Το Κοινοβούλιο έχει διαδικασίες ώστε να προτάξει τη συζήτηση του νομοσχεδίου και μέσα σε 2 μέρες να είναι νόμος του κράτους, τις οποίες και αποφάσισε να ακολουθήσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας, όπου πολλοί βουλευτές τού την έπεσαν αναγκάζοντάς τον να παραδεχτεί ότι τον εγκλώβισαν υπηρεσιακοί παράγοντες και δεν έχει εμπειρία 45 ετών. Καλά, δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18