search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:06
MENU CLOSE

Η εμφάνιση Τσίπρα – Μπαζιάνα στο δείπνο του Νετανιάχου – «Το όνομά σας είναι Μπέτυ;»

20.12.2018 10:41
Η εμφάνιση Τσίπρα - Μπαζιάνα στο δείπνο του Νετανιάχου - «Το όνομά σας είναι Μπέτυ;»  - Media

 

Στο Ισραήλ εν όψει της Τριμερής Συνόδου Κορυφής ανάμεσα σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Στο ταξίδι του Πρωθυπουργού βρίσκεται και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου μαζί με την σύζυγό του, Σάρα, υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα καθώς και τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη μαζί με την σύζυγό του, Άνδρη Μουστακούδη και δείπνησαν μαζί, στο σπίτι του κ. Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ.

Ένα μέρος της επίσκεψης ήταν ανοιχτό στους εκπροσώπους του Τύπου, με το παρακάτω βίντεο να παρουσιάζει τον Μπ. Νετανιάχου να υποδέχεται και να ξεναγεί στους χώρους του σπιτιού του τον Αλ. Τσίπρα και τον Νίκο Αναστασιάδη.

«Όλος ο ελληνικός πολιτισμός» είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύντροφό του. Η Μπέτυ Μπαζιάνα καλησπερίζει στα ελληνικά, ενώ στη συνέχεια έχει σύντομη συνομιλία με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω» λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να τη ρωτά αν έχει επισκεφτεί ξανά το Ισραήλ.

Και αφού η Μπέτυ Μπαζιάνα προχωρά για να χαιρετίσει τη Σάρα Νετανιάχου, εκείνη την ρωτά. «Το όνομά σας είναι Μπέτυ;».

«Ναι, Μπέτυ», απαντά η σύντροφος του πρωθυπουργού.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:06