search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:35
MENU CLOSE

Πάτρα: Κάθειρξη 20 ετών για τους ληστές με τα ξυραφάκια – Τραυμάτιζαν τις γυναίκες για να τους αρπάξουν τις τσάντες

20.12.2018 11:55
Σφοδρή κόντρα Ένωσης Δικαστών-αστυνομικών Ν/Α Αττικής για το κύκλωμα με τα πλαστά διπλώματα - Media

 

Σε κάθειρξη 20 ετών, καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, δύο αλλοδαποί οι οποίοι είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο κέντρο της Πάτρας, την Μεγάλη Εβδομάδα του 2012.

Όπως αναφέρει το tempo24.news , οι δύο άνδρες, έβαζαν «στόχο» γυναίκες, τους άρπαζαν τις τσάντες ενώ πολλές φορές γίνονταν βίαιοι, τραυματίζοντας τα θύματα στα χέρια με ξυραφάκια. Άρπαζαν τις τσάντες τους και δεν δίσταζαν να τις χτυπήσουν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τις τραυμάτιζαν στα χέρια με ξυραφάκια. Μετά από αρκετές επιθέσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Τον Απρίλιο του 2013, είχαν δεχθεί ποινή ισοβίων δεσμών για τα αδικήματά τους, αλλά άσκησαν έφεση, η οποία εκδικάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Το δικαστήριο αυτή την φορά, μείωσε την ποινή τους σε 20 χρόνια κάθειρξη, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν για κάποιες από τις κλοπές, για τις οποίες είχαν κατηγορηθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:35