search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:39
MENU CLOSE

Άνοιξε το Burger King στο Ελευθέριος Βενιζέλος (Photos-Video)

20.12.2018 13:26
Άνοιξε το Burger King στο Ελευθέριος Βενιζέλος (Photos-Video) - Media

 

To δεύτερο κατάστημά της Burger King στην Ελλάδα εγκαινίασε την Πέμπτη η αμερικανική αλυσίδα fast food.

Το κατάστημα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και διαθέτει 50 τραπέζια και πάγκους με θέα τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης.

Το Burger King βρίσκεται σε σημείο που έχουν πρόσβαση και όσοι δεν ταξιδεύουν (πριν τους ελέγχους), κάτι που σημαίνει ότι οι λάτρεις της αμερικανικής γαστρονομικής κουλτούρας, θα μπορούν να την απολαύσουν όποτε επιθυμούν.

Ο χώρος του καταστήματος είναι περίπου 560 τ.μ., θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και θα διαθέτει εκτός από τα γνωστά whopper, Big King, Chicken Royale και πρωινό.

Η έλευση των Burger King στην Ελλάδα είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2014.

Η είσοδος της αμερικανικής αλυσίδας Burger King θεωρήθηκε εξαρχής μεγάλη πρόκληση, καθώς είχε να συναγωνιστεί και άλλες γνωστές αλυσίδες burger στην χώρα μας όπως τα Goody’s Burger House, Burgering Ηouse και τα Simply Burger.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:39