search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Τέλος ο Πασκουάλ – Με Βόβορα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

20.12.2018 17:53
Τέλος ο Πασκουάλ - Με Βόβορα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο - Media

 

Η απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης -που ήρθε να προστεθεί στη γενικότερη αγωνιστική καθίζηση των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα- αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Έπειτα από 26 μήνες συνεχούς παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Καταλανός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν και τη θέση του θα διαδεχθούν προσωρινά ο Γιώργος Βόβορας και πιθανόν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που θα κοουτσάρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας στον αγώνα της Παρασκευής με την Αρμάνι Μιλάνο!

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται επίσης οι Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε, ενώ δυσοίωνο θεωρείται και το μέλλον του Λούκας Λεκαβίτσιους.

Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του Τσάβι Πασκουάλ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:31