search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Οργή Μαρκογιαννάκη κατά Μητσοτάκη: Πρέπει να ντρέπεσαι

20.12.2018 18:04
Οργή Μαρκογιαννάκη κατά Μητσοτάκη: Πρέπει να ντρέπεσαι - Media
 
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την απόφαση να μη συμπεριληφθεί ο κ. Μαρκογιαννάκης στα ψηφοδέλτια της παράταξης στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.
 
Ο κ. Μαρκογιαννάκης, απαντώντας επί της ουσίας στην κίνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει το χρίσμα της ΝΔ στον ανιψιό του, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, για την Περιφέρεια Κρήτης, προχώρησε σε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΝΔ.
 
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός δήλωσε: «O κ. Μητσοτάκης και οι αυλικοί του είναι προφανές ότι έχουν λάβει τα μηνύματα της οργής των Χανιωτών από την απρεπή και ανέντιμη συμπεριφορά τους απέναντι μου. Έτσι κάνουν κινήσεις πανικού.
 
Αδιαφορώ κ. Μητσοτάκη για τις όποιες μεθοδεύσεις σου εναντίον μου. Ασπίδα μου σύσσωμη η κοινωνία. Όφειλες όμως, εάν είχες αξιοπρέπεια να σεβαστείς τουλάχιστον την οικογένεια μου, όπως κάνουν μεταξύ τους και οι πλέον σκληροί αντίπαλοι. Πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό».
 
Πηγή: cretalive.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:52