search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Στη Βουλή η «υπόθεση Πετσίτη» – Στη ΝΔ απαντά ο Ν. Παππάς

21.12.2018 07:04
ΝΔ για Πετσίτη: Να απαντήσει ο Τσίπρας σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ - Media

 

Στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να συζητηθεί σήμερα η «υπόθεση Πετσίτη». 

Πιο αναλυτικά, το θέμα θα τεθεί στη συνεδρίαση στις 10 π.μ μετά από 21 ερωτήσεις βουελυτών της ΝΔ σχετικά με τις στενές σχέσεις του φίλου και συμμαθητή του κ. Παππά με το Μαξίμου. 

Οι ερωτήσεις έχουν ως εξής: 

1. Ποια είναι ακριβώς η σχέση του με τον κ. Πετσίτη, και με ποια ιδιότητα επισκεπτόταν συχνότατα το Μαξίμου όσο ο κ. Παππάς ήταν Υπουργός Επικρατείας.
2. Για ποιες ακριβώς υπηρεσίες ο κ. Πετσίτης αμειβόταν από τον κ. Λαυρεντιάδη με υπέρογκα ποσά, και μάλιστα ενόσω η εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη αύξανε διαρκώς το χρέος της στο Δημόσιο με την ανοχή της κυβέρνησης;
3. Ποια είναι η σχέση του κ. Πετσίτη με τον κ. Αρτεμίου και ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του τελευταίου στο Μέγαρο Μαξίμου το 2016.

Παράλληλα οι βουλευτές καλούν με την ερώτησή τους τον κ. Παππά να αποκαλύψει αν γνωρίζει κι άλλες ανεξήγητες αμοιβές του κ. Πετσίτη από άλλους επιχειρηματίες ιδιοκτητών Μέσων Ενημέρωσης, και αν ναι, να διευκρινίσει πώς τις εξηγεί, ως αρμόδιος υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:45