search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Ψύχρα και παγωνιά τα Χριστούγεννα – Ραγδαία η πτώση της θερμοκρασίας

21.12.2018 07:31
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Ψύχρα και παγωνιά τα Χριστούγεννα - Ραγδαία η πτώση της θερμοκρασίας  - Media

 

Απόλυτα χειμερινό θα είναι το σκηνικό τα Χριστούγεννα με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μεγάλη πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.

Παρά το γεγονός ότι τα προγνωστικά στοιχεία μέχρι με την παραμονή είναι ενθαρρυντικά με τον καιρό να στέκεται σε καλά για την εποχή επίπεδα και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 17 βαθμούς, το σκηνικό θα αλλάξει ραγδαία ανήμερα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο

«Μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου θα είναι καλός ο καιρός. Όμως έχουμε ανατροπή των δεδομένων από εκεί και μετά. Μέχρι και χθες λέγαμε ότι θα έχουμε ψυχρή εισβολή στις 26 Δεκεμβρίου αλλά η ψύχρα θα έρθει ανήμερα τα Χριστούγεννα»

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, «η ψύχρα θα ρίξει κατακόρυφα το θερμόμετρο, κατά 8-10 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις 24 Δεκεμβρίου. Θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:23