search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη κόρη της σε καυγά – Επειδή προσπαθούσε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία (Photos)

21.12.2018 11:41
Πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη κόρη της σε καυγά - Επειδή προσπαθούσε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία (Photos) - Media

 

Αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία μιας 52χρονης γυναίκας από την πολιτεία Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, η οποία πυροβόλησε και σκότωσε την 14χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 14χρονη Ναταλί Γκουλίζια την Τρίτη το βράδυ τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει έναν ενδοοικογενειακό καυγά μεταξύ των γονιών της, όταν η μητέρα την πυροβόλησε στο κεφάλι (!) σε μια στιγμή τρέλας.

Η μητέρα είχε χάσει πρόσφατα την επιμέλεια των παιδιών και μπήκε στο σπίτι ου πρώην άντρα της με τη βοήθεια του μικρού γιου της.

Στη συνέχεια όταν μπήκαν στο σπίτι ο πρώην σύζυγος με την κόρη της, πήρε το όπλο τέιζερ που κρατούσε η 14χρονη και το χρησιμοποίησε στον άνδρα.

Στη συνέχεια έδεσε τον γιο και τον πρώην άνδρα της. Τράβηξε το πιστόλι και απειλούσε τον πρώην της ότι θα τον σκοτώσει γιατί «της κατάστρεψε τη ζωή».

Κάπου εκεί η 14χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφησαν από το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας, ακούστηκε να γυναίκα να φωνάζει «Κάλεσες την αστυνομία» και «θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα». Στη συνέχεια ακούστηκε ο πυροβολισμός και ουρλιαχτά.

Ο μικρός γιος κατάφερε να λυθεί και όταν μπήκε στο δωμάτιο της αδερφής του την είδε καλυμμένη στα αίματα.

Τελικά ο πατέρας κατάφερε να αφοπλίσει τη μητέρα χτυπώντας την δυνατά με τον ώμο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02