search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Άγριος ξυλοδαρμός στις φυλακές Δομοκού: Του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές

21.12.2018 12:42
Φυλακές Δομοκού: 35χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του - Media

 

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε στις 3:00’ το απόγευμα της Πέμπτης στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, την ώρα που οι κρατούμενοι ήταν εκτός των κελιών, δύο αλλοδαποί βαρυποινίτες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές εναντίον 22χρονου Αλβανού τραυματίζοντάς τον στο σώμα και το πρόσωπο.

Ο 22χρονος που κρατείται στις Φυλακές Δομοκού ως υπόδικος για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, από όπου μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης.

Για το επεισόδιο συνελήφθησαν, ένας 35χρονος Ιρακινός βαρυποινίτης που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 15 χρόνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ένας Μπανγκλαντεσιανός 31 ετών που επίσης εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 47 ετών για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα που ενέχεται σε ληστείες και απαγωγές.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:57