search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58
MENU CLOSE

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Στα 200 καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης για το 2019

21.12.2018 12:43
Κορωνοϊός: «Λουκέτο» στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, λόγω κρούσματος σε Γερμανό καθηγητή - Media

 

Στα 200 καλύτερα ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια για το 2019 συμπεριλήφθηκε το Πανεπιστήμιο Κρήτης, με βάση τα αποτελέσματα μιας νέας ανάλυσης της απόδοσης των ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων που ανακοίνωσε ο διεθνής οργανισμός κατάταξης Πανεπιστημίων Times Higher Education (THE).

Η ανάλυση περιλαμβάνει 460 κορυφαία ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια που συμμετείχαν στην κατάταξη της ΤΗΕ World University Ranking 2019.

Η μεθοδολογία WUR βασίζεται σε 13 ξεχωριστούς δείκτες, που αποσκοπούν στη μέτρηση της απόδοσης των Πανεπιστημίων με έντονη ερευνητική δραστηριότητα, με βάση δεδομένα που αφορούν στη διδασκαλία, την απήχηση της έρευνας και των ερευνητικών αποτελεσμάτων, τη μεταφορά τεχνογνωσίας, αλλά και τη διεθνή παρουσία τους.

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια συμμετέχουν σ’ αυτή τη κατάταξη. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διατηρεί την 174η θέση στην κατάταξη και είναι μέχρι σήμερα το μοναδικό ελληνικό Πανεπιστήμιο που κατατάσσεται στα πρώτα 200 κορυφαία ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57