search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:57
MENU CLOSE

«Μάθημα» Αντώναρου σε Μητσοτάκη: Ο πατέρας σου ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που έγινε και ΥΠΕΞ

21.12.2018 14:46
«Μάθημα» Αντώναρου σε Μητσοτάκη: Ο πατέρας σου ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που έγινε και ΥΠΕΞ - Media

 

Με διδακτικό ύφος απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενημερώνοντάς τον -αναφορικά με την δήλωσή του προέδρου της ΝΔ, ότι ουσιαστικά η χώρα δεν έχει ΥΠΕΞ από τη στιγμή που τη θέση έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας- ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που προχώρησε σε αυτή την επιλογή ήταν ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε στο facebook:

«Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καλή γνώση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας (που είναι και το πιθανότερο αν περιορίζεται στην ανάγνωση των Μυστικών του Βάλτου) είτε θυμάται επιλεκτικά ο ,τι τον βολεύει.

Του θυμίζω λοιπόν: Την πρακτική της ανάληψης προσωπικά του Υπουργείου Εξωτερικών (την οποία τώρα λοιδορεί) εφάρμοσε πρώτος ο πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης. Ήταν τότε που απέλυσε τον Αντώνη Σαμαρά – τον μέντορα και πολιτικό καθοδηγητή του Μητσοτακη. Τον άνθρωπο που τον έριξε ως Εφιάλτης της κεντροδεξιάς παράταξης μετά από τρία χρόνια στην εξουσία. Έτσι για να θυμόμαστε χρονιάρες μέρες που είναι ποιός είναι ποιός και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει.

Γιατί πολλοί μπορεί να σπεύδουν να συγχωρήσουν (συνήθως με υστεροβουλία). Αλλά εγώ δεν συγχωρώ ποτέ την λήθη.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:57