search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:39
MENU CLOSE

Μέχρι και… δρόμος έγινε ο Ομπάμα (Photo)

21.12.2018 16:41
Μέχρι και... δρόμος έγινε ο Ομπάμα (Photo) - Media

 

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα εγκατέλειψε το Λευκό Οίκο, παραδίδοντας την προεδρία των ΗΠΑ στον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο η δημοφιλία του παραμένει στο ζενίθ, την ίδια ώρα που ο Τραμπ βλέπει τη δική του να καταρρέει.

Απόδειξη του πόσο αγαπητός παραμένει ο Ομπάμα είναι το γεγονός ότι στην Καλιφόρνια, η κυβέρνηση της Πολιτείας αποφάσισε να δώσει το όνομα του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου C 134 που περνά από το Γκλενντέιλ, την Πασαντίνα και το Ιγκλ Ροκ ονομάστηκε «αυτοκινητόδρομος Μπαράκ Ομπάμα» προς τιμή του.

Σημειώνεται ότι ο Ομπάμα έζησε από το 1979 ως το 1981 στην Πασαντίνα και σπούδασε στο Οξιντένταλ Κόλετζ της περιοχής, ενώ τα εγκαίνια του δρόμου θα γίνουν μέσα στο 2019.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:39