search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Επίσημη διάψευση για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

21.12.2018 18:43
Επίσημη διάψευση για Μήτρογλου και Ολυμπιακό - Media

 

Τα ρεπορτάζ που συνδέουν τον Κώστα Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό διαψεύδει με επίσημο τρόπο η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Έλληνα επιθετικό.

Σε κατηγορηματική διάψευση των ρεπορτάζ που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα Μήτρογλου ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν εκ νέου, προχώρησε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή.

Μέσω twitter η «Sports Action» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, προσθέτοντας ότι ο παίκτης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη Μαρσέιγ.

«Με όλο το σεβασμό στην ομάδα και τους οπαδούς που ο Κώστας σέβεται και είναι βαθιά συνδεδεμένος, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό είναι τελείως ψεύτικα και χωρίς αξιοπιστία. Ο Μήτρογλου είναι συγκεντρωμένος να πετύχει τους στόχους του στην Μαρσέιγ και τίποτα άλλο», αναφέρει το «τιτίβισμα» της εταιρείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:05