search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Ξανά ανοιχτό το Γκάτγουικ μετά τον νέο συναγερμό για drone

21.12.2018 18:52
Ξανά ανοιχτό το Γκάτγουικ μετά τον νέο συναγερμό για drone - Media

 

Οι πτήσεις στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρετανίας, το Γκάτγουικ ξεκίνησαν εκ νέου να πραγματοποιούνται μετά τη σύντομη αναστολή τους, παρά τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι εθέαθη άλλο ένα drone το απόγευμα της Παρασκευής, έγινε γνωστό από μια εκπρόσωπο τύπου του αεροδρομίου.

«Οι πτήσεις συνεχίζονται στο Γκάτγουικ έπειτα τις πληροφορίες για ένα drone στην περιοχή» επισήμανε.

«Καθώς πραγματοποιούσαμε ελέγχους, οι απογειώσεις και προσγειώσεις ανεστάλησαν. Επρόκειτο για ένα προληπτικό μέτρο, καθώς η ασφάλεια παραμένει βασική προτεραιότητά μας. Τα στρατιωτικά μέτρα, που έχουμε εφαρμόσει στο αεροδρόμιο, μας παρείχαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, ότι είναι ασφαλές να ανοίξουμε και πάλι τους διαδρόμους προσγείωσης-απογείωσης».

Σύμφωνα με τον βρετανικό αερολιμένα, επιβεβαιώθηκε ότι εθεάθη ένα ντρόουν κοντά στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης σήμερα το βράδυ, το περιστατικό ερευνήθηκε και κατόπιν ελήφθη η απόφαση να ξεκινήσουν και πάλι οι πτήσεις.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:06