search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Ο ΑΝΤ1 παίζει το δυνατό του χαρτί με σειρά υψηλής τηλεθέασης

22.12.2018 17:26
Ο ΑΝΤ1 παίζει το δυνατό του χαρτί με σειρά υψηλής τηλεθέασης  - Media

 

Μια επιστροφή που θα φέρει πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των τηλεθεατών «μαγειρεύει» ο ΑΝΤ1, ο οποίος θα εξακολουθήσει να επενδύει στη μυθοπλασία ακόμα και μετά το πρόωρο φινάλε των σειρών «Κάνε γονείς να δεις καλό» και «Έγκλημα και Πάθος».

Όπως έχει γίνει γνωστό, το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει ήδη τη νέα του σειρά η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στους δέκτες μας μετά τα Χριστούγεννα. Πρωταγωνίστρια αυτής, ένα γνώριμο στους τηλεθεατές πρόσωπο που έγινε ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό μέσα από τον ρόλο του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο λόγος για την τηλεοπτική Πέγκυ Καρρά -κατά κόσμον Μαρία Λεκάκη- της οποίας η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν ξανά στον ΑΝΤ1 και τη σειρά «Ταμάμ».

Τώρα αναμένεται να συνεργαστεί με τον ίδιο σκηνοθέτη, Πιέρρο Ανδρακάκο στη νέα σειρά του καναλιού με τίτλο «Μην Ψαρώνεις» που πραγματεύεται την ιστορία μιας πολύ πλούσιας γυναίκας την οποία ο σύζυγός της εγκαταλείπει κλέβοντας της όλη της την περιουσία!

Η ίδια, σύμφωνα με το ethnos, ενσαρκώνει μια ευκατάστατη κυρία η οποία, όταν ο σύζυγός της την εγκαταλείπει παίρνοντας μαζί του όλη τους την περιουσία, αναγκάζεται να μετακομίσει σε μία φτωχή συνοικία και να εργαστεί για πρώτη φορά στη ζωή της δίπλα σε έναν ιχθυέμπορα. Στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Θοδωρή Αθερίδη.

Όσο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς του cast; Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει οι Φαίδρα Δρούκα, Τάσος Παλαντζίδης, Δημήτρης Μαυρόπουλος , Φιόνα Γεωργιάδη και Μαρία Ιωαννίδου!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:17