search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Η μεγάλη επιστροφή: Ο ιστορικός ραδιοφωνικός σταθμός ετοιμάζεται για comeback!

22.12.2018 17:37
Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι» από τις νέες μετρήσεις στο ραδιόφωνο - Media

 

Μια μεγάλη επιστροφή φαίνεται πως «μαγειρεύεται» στον κόσμο του ραδιοφώνου.

Ο λόγος για το αποκαλούμενο «Ινδιάνο των FM» Jeronimo Groovy, τον σταθμό που έγραψε τη δική του ιστορία από το 1966 μέχρι το 2005, όταν σταμάτησε να εκπέμπει, απογοητεύοντας τους φανατικούς του που… μεγάλωσαν μαζί του.

Σε σχετικό αφιέρωμα που προβλήθηκε στο Rise, σύμφωνα με το SDNA, ο ιδιοκτήτης του θρυλικού ραδιοφωνικού σταθμού, Δημήτρης Πρωτοπαππάς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επαναλειτουργία του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ελπίζω, επειδή υπάρχουν κάποια άτομα από την οικογένεια αλλά και από τα παιδιά που δουλέψανε, που έχουν πολύ μεγάλο μεράκι, ότι κάποια στιγμή θα ξανακάνει την επανεκκίνησή του».

Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Πρωτοπαππάς συνέχισε με τα εξής λόγια:

«Kαμιά φορά μεταξύ μας κοιταζόμαστε πονηρά, θέλοντας να δώσουμε έναν τρίτο κύκλο, μια τρίτη πνοή στον Jeronimo. Είναι κάτι το οποίο είναι ένας κρυφός πόθος, για μένα ίσως είναι και σκοπός».

Άραγε θα δούμε τον Jeronimo να μπαίνει ξανά στις ζωές μας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22