search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το φονικό τσουνάμι σαρώνει μέλη συγκροτήματος πάνω στη σκηνή (Videos)

23.12.2018 08:27
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το φονικό τσουνάμι σαρώνει μέλη συγκροτήματος πάνω στη σκηνή (Videos) - Media

 

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη στιγμή που το τσουνάμι στην Ινδονησία παρασύρει τα μέλη ενός τοπικού συγκροτήματος και το ακροατήριο, σκορπίζοντας τον θάνατο.

Η δημοφιλής στη χώρα, ροκ μπάντα Seventeen από τη Τζακάρτα, ερμήνευε τραγούδια σε μια γιορτή που της κρατικής εταιρείας ηλεκτροδότησης PLN σε θέρετρο της παραλίας Tanjung Lesung, όταν απροσδόκητα το τσουνάμι σάρωσε τη σκηνή

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα αναφέρει ότι ο μπασίστας M. Aουάλ Πουρμπάνι, γνωστός ως Μπάνι και ο μάνατζέρ τους βρέθηκαν νεκροί, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται άλλα τέσσερα μέλη των Seventeen.

Ο φρόντμαν της μπάντας, Riefian Fajarsyah, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο, καλώντας τους ακολούθους του να προσευχηθούν για τα μέλη του συγκροτήματος και τη γυναίκα του, που επίσης αγνοείται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) on

Το φονικό τσουνάμι σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το βράδυ του Σαββάου, τοπική (περίπου 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) και μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται στους 168 ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 500.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:52