search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:28
MENU CLOSE

Τρόμαξαν ακόμη και οι γιατροί στα Χανιά με αυτό που αντίκρισαν: Πίτ μπουλ δάγκωσε άνδρα στα γεννητικά όργανα

23.12.2018 15:22
Φτώχεια και ανέχεια εν μέσω κορωνοϊού: Πίνει χυμένο γάλα στην άσφαλτο δίπλα σε σκυλιά (Video)  - Media

 

Δεν το πιστεύει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη σε νεαρό Χανιώτη την περασμένη εβδομάδα. Ένα πίτμπουλ τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως είπε ο ίδιος στο zarpanews.gr περιγράφοντας το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε για επαγγελματικό λόγο σε κατάστημα στα Χανιά. Όσο κουβέντιαζε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και του σκύλου, εντελώς ξαφνικά το πιτμπουλ του επιτέθηκε αρπάζοντάς τον από τα γεννητικά όργανα και δαγκώνοντάς τον με δύναμη.

Όπως ήταν φυσικό η ξαφνική αυτή επίθεση προκάλεσε φρικτούς πόνους στον 31χρονο Χανιώτη και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Μεγάλη έκπληξη ωστόσο προκάλεσε η αντίδραση του ιδιοκτήτη ο οποίος άρχισε… να γελάει! Ευτυχώς ένας υπάλληλος του καταστήματος φάνηκε ότι κατάλαβε τη σοβαρότητα του περιστατικού και τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί, οι γιατροί μόλις είδαν το τραύμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί, ενώ όπως μας είπε ο 31χρονος, ακόμα και η γιατρός που κλήθηκε να κάνει την συρραφή, ξέσπασε σε κλάματα!

Αμέσως μεταφέρθηκε στην Ουρολογική του Νοσοκομείου όπου λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο. Ο νεαρός Χανιώτης παρέμεινε στο νοσοκομείο μέχρι και την Πέμπτη. Οι γιατροί του έχουν συστήσει πλήρη ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ φαίνονται αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Ωστόσο ο νεαρός Χανιώτης όπως είναι φυσικό είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσπαθώντας και ο ίδιος να συνειδητοποιήσει τι συνέβη που παραλίγο να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30