search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:31
MENU CLOSE

Καλλιάνος: «Λευκή» η επόμενη μέρα των Χριστουγέννων – Χιόνια ακόμα και στην Αττική – Οι προβλέψεις για την Τετάρτη

23.12.2018 16:57
ΕΜΥ: Πού θα χιονίσει την Τετάρτη - Media

 

Χιόνια ακόμα και στην Αττική προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Οπως αναφέρει ο κ. Καλλιάνος, αν διατηρηθούν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, καθώς πάντοτε κρατά μια επιφύλαξη, ειδικά σε τέτοιου είδους χειμωνιάτικες μεταβολές, κατά τη διάρκεια της Τετάρτης αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις και στην Αττική.

Οι περιοχές της Αττικής που -λογικά- θα επηρεαστούν θα είναι τα βορειοδυτικά, κεντροβόρεια και βορειοανατολικά τμήματα του νομού που έχουν υψόμετρο άνω των 300-350 μέτρων. Πρόσκαιρα, επειδή ο άνεμος θα είναι πολύ ευνοϊκός, ίσως επηρεαστούν και περιοχές με ελαφρώς χαμηλότερο υψόμετρο ή και τμήματα των υπολοίπων δυτικών και κεντρικών τμημάτων του νομού πάνω -πάντα- από τα 300-350 μέτρα.

Επειδή οι θερμοκρασίες δεν θα είναι τόσο ευνοϊκές στα υψόμετρα κάτω των 300-350 μέτρων, θα είναι μεγάλη έκπληξη να χιονίσει πρόσκαιρα εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28