search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:41
MENU CLOSE

«Ανεπιτυχείς οι συζητήσεις του Πιεγκμπονσάντ με Παναθηναϊκό»

23.12.2018 18:54
«Ανεπιτυχείς οι συζητήσεις του Πιεγκμπονσάντ με Παναθηναϊκό» - Media

 

Ο Πάτρικ Ντεκλέρκ, πρόεδρος της Μουσκρόν, σχολίασε πως οι συζητήσεις του Ταϊλανδού με τον Παναθηναϊκό είναι ανεπιτυχείς.

Από μεγάλη νίκη επί της Αντερλεχτ (3-1) προέρχεται η Μουσκρόν και ο πρόεδρός της Πάτρικ Ντεκλέρκ, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, όταν και ρωτήθηκε αν η βαθμολογική θέση της ομάδας οφείλεται στο ότι δεν δαπανήθηκαν τα χρήματα που δεσμεύτηκε να επενδύσει ο Ταϊλανδός. «Όταν ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε ως ο νέος μεγαλομέτοχος προχώρησε σε ανακοινώσεις που μας σόκαραν γιατί γνωρίζαμε πως οι υποσχέσεις του ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν. Δεδομένα θα θέλαμε να δούμε το μπάτζετ της ομάδας να αυξάνεται», σχολίασε σχετικά, ενώ του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τις επαφές του Πιεγκμπονσάντ με τον Παναθηναϊκό. «Από όσο γνωρίζω συνεχίζει να αναζητεί επενδυτή για την Μουσκρόν παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι ανεπιτυχείς ως τώρα».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:40