search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46
MENU CLOSE

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ το μοντέλο που είχε συλληφθεί για κοκαϊνη

26.12.2018 16:57
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ: Η αστυνομία προειδοποιεί για χρήση πραγματικών πυρών - Media

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για ενήλικες μεταφέρεται το μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη στο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης, παραβιάζοντας έναν από τους αυστηρότερους νόμους της περιοχής του Χονγκ Κονγκ.

Η δίκη του νεαρού μοντέλου ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου. Έως τότε, θα μεταφερθεί και θα παραμείνει σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα.

«Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση», παραδέχθηκε στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. «Στην Ελλάδα, για αντίστοιχη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών δεν έχει υπάρξει ποτέ αθωωτική απόφαση», επισήμανε ο ίδιος.

Στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ειρήνη Μ. γίνεται 20 χρονών και θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων σε άλλες φυλακές. Πριν δύο 24ωρα επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του μετέφερε την αγωνία της, σύμφωνα με το protothema, καθώς η κατάστασή της θα αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46