search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Παίρνει την κάτω βόλτα η Σίτι, νέα ήττα και -7 από τη Λίβερπουλ

26.12.2018 17:21
Αγκαλιά με τον τίτλο η Σίτι, αγχωτικό 1-0 επί της Λέστερ με «οβίδα» Κομπανί - Media

 

Η Σίτι ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ανατροπή, αυτή τη φορά από την Λέστερ με 2-1, και έμεινε στην τρίτη θέση στο -7 από την κορυφή.

Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Σίτι έχασε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League ήταν τον Δεκέμβριο του 2016. Δύο χρόνια αργότερα και ο εφιάλτης για την ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι αυτή τη φορά μεγαλύτερος, καθώς η δεύτερη ήττα με ανατροπή αφήνει τους πολίτες στο -7 από την Λίβερπουλ και στην τρίτη θέση, καθώς τους προσπέρασε και η Τότεναμ!

Το παιχνίδι, πάντως, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14’ με τον Μπερνάρντο Σίλβα. Ωραία ασίστ του Αγουέρο και ο Πορτογάλος έκανε δεν αστόχησε στο τετ α τετ για το 0-1. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, όμως στο 19’ δέχθηκαν την ισοφάριση με την πρώτη ευκαιρία της Λέστερ. Υπέροχη σέντρα του Βάρντι, άψογη κεφαλιά του Όλμπραϊτον και 1-1!

Το ματς άνοιξε, Αγουέρο, Βάρντι και Μάντσισον έχασαν ευκαιρίες για Σίτι και Λέστερ αντίστοιχα, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τον Σανέ να χάνει την πρώτη ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι κρατούσαν με άνεση την ισοπαλία και «χτύπησαν» στο 81’, με τον Περέιρα να κάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Έντερσον για το 2-1! Η εικόνα της Σίτι δεν άφηνε και πολλά περιθώριο για κάτι κάτι καλύτερο και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Λέστερ (Κλοντ Πιελ): Σμάιχελ, Περέιρα, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μεντί, Ντιντί, Τσαουντχέρι (63’ Γκρέι), Μάντισον (78’ Σίμπσον), Όλμπραϊτον, Βάρντι (88’ Οκαζάκι)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα (83’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (70’ Ντ. Σίλβα), Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:11