search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:27
MENU CLOSE

Σφραγίστηκε για 48 ώρες το μαγαζί που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης

27.12.2018 08:26
Σφραγίστηκε για 48 ώρες το μαγαζί που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης  - Media

 

Εντάθηκαν οι έλεγχοι τις ημέρες των εορτών με τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να πραγματοποιούν συνεχείς εφόδους σε νυχτερινά καταστήματα.

Ένα από αυτά ήταν και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Άντζελα Δημητρίου. Παριστάνοντας τους πελάτες, οι Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας παρατήρησαν παραβιάσεις και αποκάλυψαν την ταυτότητα και την ιδιότητά τους.

Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για 11 μπουκάλια. Έτσι, στο κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζονται η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Μαζωνάκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ενώ προβλέπεται και λουκέτο 48 ωρών. Ο δεύτερος έλεγχος, έγινε στο κατάστημα Βοτανικός, όμως, ο έλεγχος τα έδειξε όλα νόμιμα. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών.

Η έφοδος στο κέντρο «Έναστρον» έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Κλιμάκιο οκτώ ατόμων βρισκόταν από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο, παριστάνοντας τους πελάτες. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις κάτι που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15