30/11/2020 21:58:10

Ιερέας, η ερωμένη του και ο σύζυγος της δηλητηρίασαν γεύμα απόρων και δολοφόνησαν 15 ανθρώπους (Photos/Video)

Ιερέας, η ερωμένη του και ο σύζυγος της δηλητηρίασαν γεύμα απόρων και δολοφόνησαν 15 ανθρώπους (Photos/Video)  - Media

 

Ο ναός είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο. Το φιλανθρωπικό έργο του ιερέα είχε ξεπεράσει τα όρια της περιοχής και από παντού συνέρρεαν άποροι για ένα πιάτο φαγητό.

Ο ινδουιστής ιερέας στην Καρνατάκα της νοτιοδυτικής Ινδίας, με το όνομα Μαχαντέβα όμως είχε άλλα σχέδια μαζί με την ερωμένη του και τον σύζυγο της. Δηλητηρίασε με αρσενικό τα τεράστια καζάνια με το ρύζι και στη συνέχεια το προσέφερε στους πιστούς και τους άπορους. Δεκαπέντε άνθρωποι πέθαναν πριν προλάβουν να βγουν από το ναό και άλλοι 100 μεταφέρθηκαν με σπασμούς στα τοπικά νοσοκομεία με δηλητηρίαση.

Ο ιερέας και το ζευγάρι συνελήφθησαν αμέσως από τις αρχές με τον πρώτο να δηλώνει ότι τον έμπλεξαν σε μια πλεκτάνη, ότι είναι αθώος και ότι η ερωμένη του τα έστησε όλα αυτά προκειμένου να πάρει από τον ναό έναν θησαυρό 3,4 εκατομμυρίων ρουπιών, περίπου 35.000 ευρώ.

Πάντως στην αστυνομία κατέθεσε ένας αγρότης ο οποίος υποστήριξε ότι 8 μέρες πριν το περιστατικό, ο ιερέας του ζήτησε να του παραδώσει 8 μπουκάλια αρσενικό και ζιζανιοκτόνο.

Ένας από τους ανθρώπους που έφαγαν το δηλητηριασμένο φαγητό και δεν πέθανε, δήλωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται: «Μας έδωσαν ρύζι το οποίο μύριζε παράξενα. Όταν ρωτήσαμε γιατί μυρίζει έτσι μας απάντησαν πως είναι τα φύλλα με τα οποία τη μαγείρεψαν που έδωσαν αυτή τη μυρωδιά»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.