search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Αρκούδα κατασπάραξε κυνηγό όταν απελευθερώθηκε από το κλουβί που την κρατούσε αιχμάλωτη (Photos/Video)

27.12.2018 09:11
Αρκούδα κατασπάραξε κυνηγό όταν απελευθερώθηκε από το κλουβί που την κρατούσε αιχμάλωτη (Photos/Video)  - Media

 

Για την ακρίβεια δεν τον κατασπάραξε, όπως αναφέρουν τα ξένα δίκτυα, αλλά έφαγε μέχρι και το μεδούλι από τα κόκαλα του. Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην περιοχή Τσελιαμπινσκ. Ο Σεργκέι Γκριγκόβιεφ, δεινός κυνηγός της περιοχής, πριν από χρόνια είχε εντοπίσει μια μεγάλη καφέ αρκούδα.

Τη σημάδεψε και τη δολοφόνησε δίπλα από τη φωλιά της. Τότε αντιλήφθηκε ότι η αρκούδα είχε γεννήσει ένα αρκουδάκι. Ο Σεργκέι πήρε το αρκουδάκι μαζί του, το έβαλε σε ένα κλουβί και το μεγάλωσε στην αυλή του σπιτιού του μέχρι που έγινε και εκείνο μια τεράστια καφέ αρκούδα.

Κάποια στιγμή ο Σεργκέι για κάποιο λόγο άφησε το κλουβί ανοιχτό, η αρκούδα βγήκε έξω στον κήπ, εκείνος προσπάθησε να τη βάλει πάλι μέσα και τότε η αρκούδα του όρμησε και τον κατασπάραξε. Μαζί κατασπάραξε και τα δυο μεγάλα σκυλιά που είχε ο Σερκέι.

Πριν από λίγες ημέρες συγγενείς του Σερκέι δήλωσαν στην αστυνομία ότι ο άνδρας αγνοείται και πως το κλουβί της αρκούδας είναι ανοιχτό και το ζώο έχει εξαφανιστεί και εκείνο.

Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες στον χώρο και στο δάσος γύρω από το σπίτι και δεν άργησαν να εντοπίσουν τα υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού.

Τα κόκαλα είχαν ανοιχτεί και έλειπε το μεδούλι τους. Αμέσως οργανώθηκε ομάδα για να εντοπίσει την αρκούδα. Όταν την βρήκαν βαθιά μέσα στο δάσος οι αστυνομικοί την πυροβόλησαν και τη σκότωσαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20