21/02/2020 06:47:50

Αρκούδα κατασπάραξε κυνηγό όταν απελευθερώθηκε από το κλουβί που την κρατούσε αιχμάλωτη (Photos/Video)

Αρκούδα κατασπάραξε κυνηγό όταν απελευθερώθηκε από το κλουβί που την κρατούσε αιχμάλωτη (Photos/Video)  - Media

 

Για την ακρίβεια δεν τον κατασπάραξε, όπως αναφέρουν τα ξένα δίκτυα, αλλά έφαγε μέχρι και το μεδούλι από τα κόκαλα του. Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην περιοχή Τσελιαμπινσκ. Ο Σεργκέι Γκριγκόβιεφ, δεινός κυνηγός της περιοχής, πριν από χρόνια είχε εντοπίσει μια μεγάλη καφέ αρκούδα.

Τη σημάδεψε και τη δολοφόνησε δίπλα από τη φωλιά της. Τότε αντιλήφθηκε ότι η αρκούδα είχε γεννήσει ένα αρκουδάκι. Ο Σεργκέι πήρε το αρκουδάκι μαζί του, το έβαλε σε ένα κλουβί και το μεγάλωσε στην αυλή του σπιτιού του μέχρι που έγινε και εκείνο μια τεράστια καφέ αρκούδα.

Κάποια στιγμή ο Σεργκέι για κάποιο λόγο άφησε το κλουβί ανοιχτό, η αρκούδα βγήκε έξω στον κήπ, εκείνος προσπάθησε να τη βάλει πάλι μέσα και τότε η αρκούδα του όρμησε και τον κατασπάραξε. Μαζί κατασπάραξε και τα δυο μεγάλα σκυλιά που είχε ο Σερκέι.

Πριν από λίγες ημέρες συγγενείς του Σερκέι δήλωσαν στην αστυνομία ότι ο άνδρας αγνοείται και πως το κλουβί της αρκούδας είναι ανοιχτό και το ζώο έχει εξαφανιστεί και εκείνο.

Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες στον χώρο και στο δάσος γύρω από το σπίτι και δεν άργησαν να εντοπίσουν τα υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού.

Τα κόκαλα είχαν ανοιχτεί και έλειπε το μεδούλι τους. Αμέσως οργανώθηκε ομάδα για να εντοπίσει την αρκούδα. Όταν την βρήκαν βαθιά μέσα στο δάσος οι αστυνομικοί την πυροβόλησαν και τη σκότωσαν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.