search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Η τελευταία φορά που φοράει στολή ο Καμμένος;

27.12.2018 12:32
Η τελευταία φορά που φοράει στολή ο Καμμένος; - Media

 

Και πάλι με στολή εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Η νέα εμφάνιση έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά από το tweet του, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος, ίσως είναι η τελευταία του ως υπουργός Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος πήρε αφορμή από το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στο Ιράκ την Κυριακή, εκεί όπου ο Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε με στρατιωτικό τζάκετ, προκειμένου να επιτεθεί σε Ντόρα Μπακογιάννη, Ποτάμι, Φώφη Γεννηματά και Κωσταράκο.

«Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το Ποτάμι, η Γεννηματά, ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταρακος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Ετσι λοιπόν εμφανίστηκε με στολή παραλλαγής συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας που τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε τους οπλίτες στα νησιά, και ειδικά τις μικρές μονάδες στα μικρά νησιά που συχνά παρενοχλούνται από υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών, επισκέφθηκε τα φυλάκια ΝΥΜΦΑΙΑΣ, ΠΛΑΓΙΩΝ, ΠΕΤΑΛΟΥ.

Ακουσε κάλαντα από τους στρατεύσιμους και αντάλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό και τους Εθνοφύλακες.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί είπε ότι είναι η τελευταία φορά ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, απάντησε:

«Είπα ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είναι γνωστό ότι έχω ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή θα παραιτηθώ από Υπουργός Εθνικής Άμυνας και θα αποχωρίσω από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό. Από εκεί και πέρα, το στράτευμα δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Το στράτευμα παραμένει ενωμένο, δεν εμπλέκεται στις πολιτικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν στη Βουλή των Ελλήνων, υπηρετεί τη σημαία, το εθνόσημο και την πατρίδα. »

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21