search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Τι απαντά ο «μάγος» του Μαξίμου για τα «κωλοτούμπα» και «τουλούμπα» (Video)

27.12.2018 12:32
Τι απαντά ο «μάγος» του Μαξίμου για τα «κωλοτούμπα» και «τουλούμπα» (Video) - Media

 

Δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα ξεκαθαρίζει ο μάγος Όναρ, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν έβαλε τον Αλέξη τσίπρα να πει «Άμπρα καταμπρα, λούμπα τουλούμπα, κάνε και μα τούμπα και μία κωλοτούμπα».

Ο πρωθυπουργός έγινε βοηθός του γνωστού «μάγου» των μικρών παιδιών που βρέθηκαν στο Μαξίμου τη Δευτέρα για τα κάλαντα, με πολλούς έκανε συνειρμό με την …κωλοτούμπα που του χρέωσαν ότι έκαναν στους θεσμούς λίγα χρόνια πριν.

«Δεν έγινε εσκεμμένα»

«Επρόκειτο για ένα παιχνίδι μαγικό, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί να συμμετάσχει. Δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα» λέει στην «Εspresso» ο γνωστός μάγος και προσθέτει: «Αυτή τη φράση λένε όλοι οι μάγοι. Επίσης εγώ δεν έχω καμία σχέση με πολιτικά κόμματα. Δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό χώρο»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:16