search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Χάος στην Ιταλία: Νεκρός οπαδός, μαχαιρωμένοι φίλαθλοι και απαγόρευση μετακινήσεων (Video)

27.12.2018 14:01
Οπαδοί Ίντερ προς παίκτες: «Δείξτε τα αρ@@@ια σας, αλλιώς θα έρθουμε με ρόπαλα» - Media

 

Τραγωδία που είχε αποτέλεσμα νεκρό αλλά και μαχαιρωμένους οπαδούς σημειώθηκε κοντά στο «Τζουσέπε Μεάτσα» στο πλαίσιο του αγώνα ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι.

Οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη στο φινάλε κόντρα στους Ναπολιτάνους, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί, μια και τα Μεγάλης έκτασης επεισόδια επισκίασαν το ντέρμπι. Όλα ξεκίνησαν όταν βανάκι που μετέφερε οπαδούς των φιλοξενούμενων έγινε αντιληπτό από περίπου 100 φίλους των «νερατζούρι» με τις δύο πλευρές να μετατρέπουν σε πεδίο μάχης τους δρόμους έξω από το γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια των οδομαχιών φίλαθλοι της Νάπολι μαχαιρώθηκαν στα πλευρά και την ώρα που επιβιβάστηκαν στο βαν και προσπάθησαν να φύγουν άρον άρον από το πεδίο μάχης, ο οδηγός χτύπησε έναν 35χρονο πεζό φίλο της Ίντερ προκαλώντας το θάνατό του!

Όπως αναφέρει η “Corriere dello Sport” ο οπαδός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο “San Carlo” λόγω του σοβαρών τραυμάτων αλλά έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του χειρουργείου!

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του φίλου της Ίντερ, η αστυνομία του Μιλάνου ζήτησε αυστηρές τιμωρίες για τους οπαδούς της Ίντερ. «Θα ζητήσω να απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών της Ίντερ σε εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Επιπλέον θα προτείνω να κλείσει η θύρα των φανατικών της ομάδας (Curva Nord) στο διάστημα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν πέντε ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου Ιταλίας», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής του Μιλάνου, Μαρτσέλο Καρντόνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11