search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Άδεια από τη φυλακή για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

27.12.2018 14:21
ΠΕΝΕΝ: «Να δοθεί η νόμιμη άδεια στον Δ. Κουφοντίνα» - Media

 

Το μέλος της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας παίρνει την 5η κατά σειρά άδειά του. Ειδικότερα, η άδειά του ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά»- συνολικά έξι μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι, από τον περασμένο Αύγουστο, ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές του Βόλου από όπου και θα λάβει τη νέα του άδεια.

Το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.

Ακόμη, οι αρμόδιοι σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15